Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

ACTUALIZARE Traficul la ieșirea de pe autostradă se închide complet la miezul nopții, timp de 30 de minute

ACTUALIZARE Traficul la ieșirea de pe autostradă se închide complet la miezul nopții, timp de 30 de minute

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, care are în administrare și drumurile naționale din județul Sibiu, anunță închiderea completă a traficului pe centura Sibiului în această noapte.

Actualizare, marți, 27 septembrie

DRDP Brașov anunță că operațiunea pentru care a trebuit închis traficul a decurs fără probleme. Iată cum arată suportul pentru panourile informative montat în cursul nopții:

panou autostrada

Știre inițială:

”În această noapte (luni,26.09.2022) la ora 24.00 circulația va fi închisă în totalitate aproximativ 30 de minute la ieșirea de pe autostrada A1, pe sensul Sebeș – Sibiu, în zona intersecției cu DN1 la Șelimbăr”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov, într-un comunicat de presă.

Drumarii spun că interdicția este necesară pentru montarea unui panou informativ deasupra căii de rulare.

Ca trasee alternative, pentru cei care se deplasează cu autoturisme, specialiștii DRDP propun folosirea rutelor prin municipiul Sibiu sau, pentru cei care se deplasează spre Brașov, drumurile județene de pe ruta Cornățel – Săcădate – Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 7202

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus