Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

A murit biciclistul de 77 de ani rănit grav, la jumătatea lunii septembrie, într-un accident pe strada Reconstrucției

A murit biciclistul de 77 de ani rănit grav, la jumătatea lunii septembrie, într-un accident pe strada Reconstrucției

Biciclistul de 77 de ani rănit grav în urma coliziunii cu o mașină în accidentul de pe strada Reconstrucției din Sibiu a murit la spital după două săptămâni în care medicii au încercat să-i salveze viața.

Citește și: Un biciclist este în stare gravă după o coliziune cu o mașină, pe Reconstrucției. Este al doilea accident în care a fost implicat un biciclist, în 24 de ore

Un biciclist în vârstă de 77 de ani a fost transportat la spital inconștient și intubat după o coliziune cu o mașină pe strada Reconstrucției din Sibiu. Accidentul s-a produs în data de 13 septembrie. Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean Sibiu acesta a decedat în data de 26 septembrie.

Citește și: Biciclistul în vârstă de 77 rănit grav în accidentul de pe strada Reconstrucției a fost operat de două ori

„Din păcate bărbatul a decedat în data de 26 septembrie, în pofida eforturilor medicilor de a-i salva viața”, transmit aceștia.

În aceste două săptămâni bărbatul a fost operat de două ori, dar, din păcate, nu a reușit să supraviețuiască, starea lui rămânând gravă până la final.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus