Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Bărbat reținut după ce a furat un cal rasa sânge rece polonez, în valoare de 6.000 de euro

Bărbat reținut după ce a furat un cal rasa sânge rece polonez, în valoare de 6.000 de euro

Un bărbat din Mureș, în vârstă de 22 de ani, a fost reținut de polițiștii sibieni, fiind bănuit că a furat un cal rasa sânge rece polonez, în valoare de aproximativ 6.000 euro. 

"La data de 27 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de săvârșirea furtului unui cal rasa sânge rece polonez, în valoare de aproximativ 6.000 euro," transmit polițiștii sibieni printr-un comuncat de presă remis TS.

În 23 septembrie, un bărbat din Copșa Mică a sesizat în scris faptul că în cursul nopții de 22/23 septembrie, persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său și i-au sustras din grajdul locuinței un cal rasa sânge rece polonez și un căpăstru de piele.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică, la data de 26 septembrie, a fost identificat un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Mureș, bănuit de săvârșirea acestei fapte. În cadrul anchetei, la domiciliul bărbatului a fost găsit și astfel, recuperat și predat proprietarului calul furat. 

La data de 27 septembrie, în urma probatoriului administrat și audierii bărbatului, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Copșa Mică, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș. 

foto ilustrativă depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus