Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

5 sfaturi pentru a alege mobila de dormitor pentru copii

Ce tip de mobilă de dormitor pentru copii veți alege pentru a amenaja dormitorul copilului tău? Te-ai gândit ce fel de obiecte vor fi acolo? În acest articol, veți afla cum să alegeți mobilierul pentru dormitorul copiilor.

1. Alegeți patul potrivit

Să optați pentru seturi de mobilă de dormitor pentru copii ar fi cel mai practic mod de a alege patul potrivit pentru copiii dvs. Cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul.

Trebuie să acceptați faptul că copiii dvs. vor crește. Chiar dacă puteți schimba mai târziu aceste mobilier, este întotdeauna mai bine să alegeți un pat atemporal? Desigur, trebuie să țineți cont în continuare de vârsta lor atunci când alegeți o saltea.

Cu toate acestea, ar fi mai bine să alegeți un pat care vă place în loc să ascultați doar de ceea ce vrea copilul, în primul rând.

2. Suficient pentru copii, dar nu pentru bebeluși

Să recunoaștem, să aranjați camera unui băiat nu este atât de ușor pe cât pare. Dar cel mai bine va fi să vă orientați spre ceva atemporal, mai ales atunci când alegeți mobilierul pentru dormitorul băieților.

Astfel, ar trebui să optați pentru o paletă de culori care să arate latura copilăroasă a băiatului, fără a-l face să pară un bebeluș. A alege o culoare neutră pentru pereți este o idee bună, deoarece nu va trebui să îl revăruiți în următorii cinci ani. De asemenea, cele neutre merg bine cu aproape orice accesoriu.

Dacă credeți că pentru decorarea unei camere de copii este nevoie de o mulțime de lucruri, atunci vă înșelați. La fel ca și în cazul amenajării camerei dvs., cheia este să păstrați totul cât mai simplu posibil.

În afară de asta, un mobilier minim înseamnă, de asemenea, că aveți mai mult spațiu pentru ca ei să se joace. Simplitatea este necesară, mai ales dacă plănuiți să actualizați camera copiilor mai târziu, când vor crește.

Deoarece vor avea o mulțime de jucării, puteți adăuga rafturi deschise în ea - ar servi totuși ca un accent frumos în cameră.

3. Depozitarea pentru jucării și colecții

Copiii vor fi mereu copii; întotdeauna vor avea tone de jucării și colecții. Trebuie să le oferiți o soluție excelentă de depozitare în cameră.

Alegeți mobilă de dormitor pentru copii care oferă o gamă largă de soluții de depozitare pentru jucăriile și obiectele de colecție ale acestora. Cea mai bună parte este că le puteți folosi chiar dacă copiii dvs. devin adolescenți. Așadar, este o investiție care merită, nu-i așa?

4. Investiți într-un dulap bun

Fie că este vorba de un adult, un adolescent sau un copil mic, o garderobă bună este mai mult decât necesară. Dacă cumpărați seturi de mobilă de dormitor pentru copii mici, acelea vin de obicei cu sertare sub pat - este excelent pentru a le depozita jucăriile.

Când copiii dumneavoastră cresc, sertarele de sub pat sunt necesare pentru a depozita cearceafurile, pernele etc. Dar va trebui să investiți în dulapuri care să includă șine, coșuri și oglinzi.

5. Spațiul de lucru personal

O zonă de lucru personală în dormitor poate fi necesară, mai ales dacă spațiul vă permite. Cât este mic, acest loc poate fi un loc perfect pentru ca un copil să citească cărțile preferate, să meșterească niște obiecte de artă etc.

Mai târziu, copiii dvs. vor avea nevoie de acest colțișor pentru a se ocupa de temele pentru acasă, pentru a se relaxa după o zi lungă și așa mai departe. Doar țineți cont de faptul că nu va deranja scopul principal al dormitorului.

Dacă dispuneți de spațiu suficient, puteți adăuga o mică groapă de mingi, un leagăn de interior și un cadru de casă simplu. Mai mult decât orice, este posibil să păstrați camera în stil, oferind în același timp o mulțime de elemente cu care să vă jucați.

Proiectarea unui dormitor pentru copii este întotdeauna similară cu crearea unei camere bune pentru adulți. Trebuie să le evaluați nevoile, să țineți cont de vârstele lor și de lucrurile pe care le vor face în dormitor. Să sperăm că ați putut prelua ceva din sfaturile privind alegerea mobilierului pentru dormitorul copiilor de mai sus.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus