Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
3°C

Temperaturile scad săptămâna aceasta până spre 2 grade Celsius. Răcire accentuată a vremii

Temperaturile scad săptămâna aceasta până spre 2 grade Celsius. Răcire accentuată a vremii

Meteorologii anunţă o răcire accentuată a vremii în perioada următoare în toată țara, mai ales în Transilvania, unde temperaturile se vor apropia noaptea de limita înghețului.

Ne aşteaptă câteva zile reci, apoi vremea va intra într-un proces de încălzire, cu maxime de 23 de grade Celsius, după care temperaturile coboară la 18 -20 de grade. Meteorologii au emis, luni, prognoza pentru perioada 3 - 16 octombrie.

”Intervalul de prognoză va debuta cu valori termice mai scăzute decât în mod caracteristic datei, astfel că mediile maximelor vor fi de 14...15 grade, dar din 5 octombrie și până în 9 octombrie vor crește treptat și se vor situa între 6 și 22 de grade. În a doua săptămână acestea vor mai scădea ușor și se vor menține la 18...20 de grade mediat regional. Minimele termice se vor situa în medie între 4 și 8 grade, mai scăzute, spre 2...4 grade în 6 și 7 octombrie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în primele două zile și din nou în a doua săptămână a perioadei estimate”, se arată în prognoza ANM dedicată Transilvaniei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 658

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus