Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

Fotografie virală. Se caută stăpân pentru câinele și pisica din Șelimbăr. „Cel mai bine ar fi să fie adoptați împreună”

Fotografie virală. Se caută stăpân pentru câinele și pisica din Șelimbăr. „Cel mai bine ar fi să fie adoptați împreună”

O fotografie postată pe un grup de animale pierdute din Șelimbăr a devenit virală în cursul zilei de marți. Imaginea celor două animale, un câine și o pisică, care se adăpostesc împreună sub un balcon, a atins inima multor internauți.

"Poate cineva i-a pierdut sau poate îi adoptă cineva...Zona Octavian Goga, blocurile albe Șelimbăr" este mesajul care însoțește fotografia. Peste 600 de distribuiri are postarea până la ora redactării acestui material, postare distribuită și de Asociația Animal Life.

Majoritatea comentatorilor insistă ca cele două animale să fie adoptate împreună, dat fiind faptul că încă nu s-au găsit potențiali stăpâni. Cel mai probabil au fost abandonați împreună, cred oamenii care au comentat la postare.

O nouă campanie de sterilizări gratuite a Animal Life

Asociația Animal Life a anunțat, tot marți, o noua campanie de castrări gratuite, de aceasta data în Marpod și Amnaș, în perioada 11-20 octombrie

Campania este finanțată de către Animal Life Sibiu și IAPWA. Operațiile de castrare vor fi efectuate de Cornel Stoenescu de la Nomad Vet.
Pentru programări sunteți rugați să completati acest formular: https://animallife.ro/castrari-gratuite sau să sunati la numărul 0723 919 994, de luni până vineri, între orele 10:00 – 19:00.

Condiții

 Animalele trebuie sa aibă vârsta minima de 6 luni
 Să aibă varsta maximă de 8 ani
 Să nu fie bolnave sau supraponderale

Asociatia Animal Life va reveni cu un telefon pentru a stabili data și ora programării.
*FOARTE IMPORTANT!!! Este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație și să nu le dați apa în dimineața dinaintea operație!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Carcotel

Acum 2 luni

Hai sa fiu, chiar nimeni nu se indura de doua animalute? rog urmariti povestea! @ Animal Life: de data asta, chiar ar fi cazul sa le adoptati, daca nu se gasesc stapani, stim ca sunteti "plini" dar tot aveti mai multe resurse decat cetatenii care nu fac parte din asociatii si care nu pot sa adopte.
Raspunde

@Carcotel

Acum 2 luni

Poate ca vor ajunge acolo! Mi-ar placea sa-i adopt, dar locuiesc la bloc. As putea contribui cu hrana pt. cele doua animalute.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus