Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Valul renovării la Primăria Sibiu: ședință extraordinară pentru eficiență energetică

Valul renovării la Primăria Sibiu: ședință extraordinară pentru eficiență energetică

Problema eficienței energetice a blocurilor sau a instituțiilor publice din Sibiu grăbește autoritățile locale să aprobe actele necesare în vederea depunerii proiectelor în cadrul PNRR și obținerii finanțării necesare.

Pentru vineri, 7 octombrie, este anunțată o ședință extraordinară a Primăriei Sibiu, convocată de primarul Astrid Fodor, cu o ordine de zi compusă din șase puncte - toate având o singură temă: îmbunătățirea eficienței energetice.

Este vorba despre aprobarea unor proiecte de hotărâre privind depunerea proiectelor de reabilitare a cinci instituții de învățământ și a patru clădiri rezidențiale multifamiliale din municipiul Sibiu în vederea îmbunătățirii eficienței energetice.

Cele cinci instituții de învățământ sunt: Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna”, Grădinița cu Program Prelungit nr. 15, Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu, Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” și Școala Gimnazială nr. 13.

Dacă vor fi aprobate, proiectele urmează să fie depuse în vederea obținerii de finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) în cadrul Componentei C5 - Valul Renovării.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 937

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus