Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Concert special Nightlosers la Astra Film Festival

Concert special Nightlosers la Astra Film Festival

Concert incendiar susținut astăzi de trupa Nightlosers la Astra Film Festival. Evenimentul va avea loc de la ora 22:00, la Sala Thalia din Sibiu. Sunt așteptați la petrecerea pe acorduri etno-blues regizori, film-makeri, alți invitați ai festivalului și, desigur, publicul sibian care își dorește un început de weekend de poveste. Drinks din partea organizatorilor AFF2022. Intrarea este liberă.

Trupa Nightlosers este cunoscută de publicul larg datorită unor piese precum „Bețivan Ratat” și „Dragostea-i ca și o râie”, ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei. Stilul Nightlosers, inconfundabil, este caracterizat prin acorduri etno-blues, piperate cu intervenții etno-române, maghiare și țigănești, montate într-un stil autoironic.

Trupa Nightloosers a fost înființată în anul 1994, iar în cei 28 de ani de existență a concertat la festivaluri importante din Europa, precum și în orașe din SUA sau Canada.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus