Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

„Automobilul viitorului” adus spre vizionare la Primăria Sibiu: acces liber pentru toți, cu programare

„Automobilul viitorului” adus spre vizionare la Primăria Sibiu: acces liber pentru toți, cu programare

Compania Marquardt anunță că aduce în sala expozițională a Primăriei Sibiu modulul DemoCar. Este vorba despre un modul demonstrativ prin care compania prezintă vizitatorilor tehnologiile inovative dezvoltate de cercetătorii săi, tehnologii care vor echipa cockpitul automobilelor în viitor.

În perioada 18-20 octombrie vizitatorii vor putea afla mai multe despre tehnologiile dezvoltate la Sibiu, cum va arăta interiorul unui automobil în viitor, cum se va schimba interfața cu utilizatorul, precizează reprezentanții primăriei.

demo car marquardt

În 21-22 octombrie Demo Car se va afla la standul Marquardt în cadrul Târgului de Cariere Sibiu 2022. În 29-30 septembrie modelul a putut fi vizitat în cadrul conferinței "Sibiu Innovation Days 2022", la Sala Transilvania.

Vizitarea expoziției din sala Primăriei se face în grupuri de maximum 10-12 persoane, cu programare la numerele de telefon 0269.505.716 sau 0269.505.397, apelabile de luni până joi în intervalul orar 09:00 – 15:00.

demo car marquardt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1039

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Xxx

Acum 1 an

Tâmpenii! Văzând activitatea primăriei din ultimul timp e clar ca primăria considera trotineta automobilul viitorului! Toate facilitățile sint pt troti si bici! Pai nu suntem oras smart???

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus