Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Sibianul care s-a dat drept polițist și a cerut unei femei 10 lei a primit control judiciar pentru 60 de zile

Sibianul care s-a dat drept polițist și a cerut unei femei 10 lei a primit control judiciar pentru 60 de zile

Sibianul care s-a dat drept polițist și a cerut bani unei femei pe Milea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, anunță reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă remis Turnul Sfatului.

"La data de 24 octombrie a.c., instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile," transmite sursa citată.

După ce săptămâna trecută un tânăr s-a dat drept polițist de la rutieră și a oprit șoferi în trafic, un alt sibian, sub același pretext, a cerut bani unei femei, pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu. În primă fază a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. 

Duminică, 23 octombrie, în jurul orei 22:15, o femeie a sesizat faptul că în timp ce se afla pe bvd. Vasile Milea a fost abordată de un bărbat, care, prin întrebuințarea de amenințări și sub pretextul că este polițist, i-a solicitat suma de 10 lei, persoana vătămată oferindu-i 27 de lei. 

În baza descrierii oferite de către partea vătămată și urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din sistemul de ordine și siguranță publică au depistat și condus la sediu persoană suspectată de săvârșirea acestei fapte.

foto depositphotos.com

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 1 an

Nu mi-ar cere mie o data unu din asta .. cer la femei singure, noaptea. Militia Sibiu si-a uitat singurul bun obicei de ai bate pe astia pana le iese apa din cap ? Ca justitia si asa nu le face nimic ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus