Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

De ce românii îndrăgesc funcția Cash Out la pariuri sportive

De ce românii îndrăgesc funcția Cash Out la pariuri sportive

Pariorii de astăzi au șanse mai mari de a fi pe plus comparativ cu cei care puneau bilete în urmă cu 10-15 ani. Această situație nu se datorează faptului că rezultatele meciurilor ar fi mai previzibile, ci agențiilor de pariuri online, care le pun la dispoziție tot mai multe „instrumente ajutătoare”.

Sprijinul constă în ofertele promoționale precum cele acordate de Casa Pariurilor sportive și în diverse alte facilități, cum sunt Cash Out sau suplimentarea câștigului pentru biletele de tip acumulator.

Opțiunea Cash Out este oferită de majoritatea caselor de pariuri de pe internet și le permite jucătorilor să închidă un pariu înainte de finalul evenimentului sportiv. Sunt două situații în care se apelează la această opțiune:

1. Biletul este câștigător în acel moment

Dacă biletul este câștigător în momentul în care se dă Cash Out, atunci jucătorul va ieși pe plus. Cu cât este mai mică cota selecției pe care s-a mizat, cu atât marja este mai mare. Logic, cu cât este mai apropiat fluierul final, cu atât cota va fi mai mică.

Să spunem că cineva mizează pe victoria lui Tottenham în meciul cu Chelsea, iar Tottenham deschide scorul în minutul 60. Pe măsură ce trec minutele și scorul nu se modifică, cota pentru victoria lui „Spurs” scade. Dar se poate întâmpla ca echipa gazdă să rămână în inferioritate numerică, sau ca Chelsea să domine cu autoritate ostilitățile, ratând ocazie după ocazie.

Pariorul se poate teme că oaspeții vor egala și că biletul lui, câștigător în acel moment, va deveni unul pierzător. Astfel, în cazul în care opțiunea este disponibilă, el are posibilitatea de a da Cash Out și de a obține măcar o parte din potențialul respectivului bilet. Câștigul avut prin închiderea pariului este afișat în permanență în secțiunea „Pariuri deschise” și se actualizează constant.

Există pariori care au construit adevărate strategii în jurul acestei opțiuni. De pildă, se poate paria pe X la pauză, într-un meci între două echipe de valori apropiate. Dacă tabela de marcaj rămâne neschimbată,  cota selecției scade rapid, mai ales după minutul 30. Când se atinge ținta propusă, atunci jucătorul închide biletul. Evident, câștigul este proporțional cu miza.

2. Biletul este necâștigător în acel moment

Rămânând la exemplul meciului Tottenham vs Chelsea, ne putem imagina alt scenariu. Să spunem că nu dă gol Tottenham, ci Chelsea. Atunci, biletul are statut pierzător, dar un Cash Out poate salva o parte din miză. Teoretic, gazdele pot întoarce scorul până la final, de aceea nu sunt pierduți toți banii puși pe bilet dacă se închide biletul imediat după reușita oaspeților (cu condiția ca golul de 0-1 să nu vină în ultimele minute de joc, caz în care opțiunea nu mai este disponibilă).

Funcția Cash Out este foarte îndrăgită de români, dar pariorii cu experiență recomandă să nu se facă abuz de ea. Unii jucători au constatat că au avut mai mult de pierdut, pentru că ar fi obținut un rezultat mai avantajos dacă ar fi lăsat biletul până la sfârșit. De aceea, este tot mai interesantă opțiunea de Cash Out parțial, oferită de câteva agenții online. Ea presupune închiderea pariului doar pe o parte din miză, iar restul banilor rămân în joc conform cotei inițiale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus