Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Contract de peste 4 milioane de lei pentru gazul consumat de sediile Primăriei în 4 luni

Contract de peste 4 milioane de lei pentru gazul consumat de sediile Primăriei în 4 luni

Aproape 1.800 de MWh de gaze naturale estimează Primăria că va consuma în următoarele 4 luni pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a activităților în 15 dintre sediile instituției.

Municipalitatea a lansat o procedură de licitație în vederea semnării unui contract de furnizare de gaze naturale în volum de 1.787 de MWh. În cazul în care cantitatea contractată se va consuma înainte de împlinirea termenului contractual, contractul încetează de drept, iar în cazul în care cantitatea de gaze naturale contractată nu va fi consumată, integral, până la încheierea duratei contractului, părțile pot conveni prelungirea duratei contractului, până la epuizarea întregii cantități contractate, se precizează în caietul de sarcini.

Perioada pentru care Primăria vrea să semneze contractul de furnizare de gaze naturale este de 4 luni. Gazele naturale sunt utilizate de autoritatea contractantă pentru încălzire și preparare apă caldă menajeră.

Citește și: Stâlpii, semafoarele, camerele video consumă într-un an cât o pistă de biciclete de 3 km. Primăria vrea un contract în „condiții economice avantajoase” pentru energia electrică din 2023

Conform caietului de sarcini, gazele naturale vor fi livrate pentru 15 adrese, unde Primăria Sibiu își desfășoară activitatea. Cea mai mare cantitate este estimată pentru clădirea principală de pe strada Samuel Brukenthal nr. 2 – 513 MWh pentru 4 luni, urmată de sediul de pe Bd. Victoriei nr. 1-3, unde este estimat un consum de aproape 370 de MWh pentru 4 luni.

Valoarea contractuluieste estimată de autoritățile locale la 4.020.750 lei.

Licitația va avea loc pe 12 decembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 599

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus