Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-1°C

Studenții din Sibiu se întorc cu premii de la festivalurile naționale. Cinci distincții pentru teatru contemporan

Studenții din Sibiu se întorc cu premii de la festivalurile naționale. Cinci distincții pentru teatru contemporan

Compaia de Teatru Dans Microbis Sibiu obține 5 distincții la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Național Studențesc de Teatru Contemporan „ACTFEST” Galați. Aceștia s-au întors cu Marele Premiu oferit de organizatori, dar și cu premiul pentru cel mai bun spectacol de teatru - dans, premiul pentru regie și premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

„Parcurgem o perioadă încărcată din punctul de vedere al evenimentelor studențești. Dar ne prinde tare bine și ne motivează. Ne întoarcem cu trofee de peste tot ceea ce ne confirmă valoarea între formațiile studențești de gen. Săptămâna trecută, ne-am întors cu medalii de la  Ploiești, de la “Festivalul National de Muzică pentru Tineri” iar  Ansamblul Folcloric Studențesc Ardealul a fost aplaudat și premiat la Iași. E multă munca și dăruire în spatele fiecărei acțiuni și de aceea satisfacția după fiecare eveniment de acest gen e imensă și pentru participanți dar și pentru noi“ a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Evenimentele și participările vor continua până  la sfârșitul anului pentru studenții sibieni și cum puteam marca mai bine Ziua Națională a României, decât printr-un regal folcloric de mare valoare și autenticitate, susținut de Ansamblul Folcloric Studențesc Ardealul și de invitații săi, în data de 2 decembrie 2022, la Sibiu. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus