Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Complex de piscine acoperite, la o oră de Sibiu. Aqualand Deva se redeschide pe 1 decembrie

Complex de piscine acoperite, la o oră de Sibiu. Aqualand Deva se redeschide pe 1 decembrie

Complexul de piscine acoperite Aqualand Deva se va redeschide pentru public în data de 1 decembrie, anunță Primăria Deva citată de Agenția de presă Rador

Timp de două luni, complexul de piscine a fost închis pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță. Potrivit administraţiei locale, până acum lucrările sunt finalizate în proporţie de 90%, fiind executate reparaţii la sistemul de încălzire, la pompele de recirculare a apei din bazine şi la bazinele de agrement. De asemenea, s-au verificat centralele termice, pentru a pregăti complexul acvatic pentru sezonul de iarnă.

În prezent se încheie noile contracte cu furnizorii de servicii şi se finalizează lucrările de mentenanţă.

Autorităţile au dat asigurări că tarifele de intrare la complexul acvatic vor rămâne neschimbate după redeschiderea acestuia.

Complexul Aqualand este acoperit şi pune la dispoziţia vizitatorilor săi şapte bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii şi adulţi, cu o suprafaţă totală de 1.500 mp. Complexul este prevăzut cu şezlonguri şi are pardoseala încălzită. Temperatura interioară este de 35 grade Celsius, iar apa are 32-35 grade Celsius.

Sursa foto: GOHunedoara

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion

Acum 1 an

Aproape de noi la 100 km... Așa cam la 1 km nu se putea ? In Sibiu nimic atractiv pentru tineret și nu numai.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus