Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Expoziție de icoane pe sticlă la Șura Culturală din Gușterița. Picturile sunt realizate de voluntarii seniori ai Crucii Roșii

Expoziție de icoane pe sticlă la Șura Culturală din Gușterița. Picturile sunt realizate de voluntarii seniori ai Crucii Roșii

Vineri, 25 noiembrie, de la ora 16.00, la Șura Culturală din Gușterița, de pe strada Mălinului nr. 2, va avea loc o expoziție de icoane pe sticlă realizată de voluntarii seniori ai Crucii Roșii Sibiu. 

„Va așteptăm la o expoziție de icoane de sticlă realizate de voluntarii seniori la întâlnirile lor săptămânale de la sediul nostru, sub îndrumarea doamnei Rodica Vâcă, absolventă a Școlii de Arte Populare de Arte și Meserii Ilie Micu”, transmit reprezentanții Crucii Roșii. 

Și pentru că 25 noiembrie este Ziua Internațională de Luptă împotriva Violenței Domestice asupra Femeii, evenimentul va avea și o activitate inedită. Iulia Boar va picta voluntare cu leziuni, vânătăi și urme ale violenței pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la acest fenomen.  

Vor fi prezenți și reprezentanți  A.L.E.G cu povești ale învingătoarelor în lupta cu violența domestică.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus