Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Un srilankez a rămas fără bagaj în gara din Sibiu

Un srilankez a rămas fără bagaj în gara din Sibiu

Un cetățean din Sri Lanka a rămas sâmbătă fără bagaj în gara din Sibiu. Acesta s-a adresat poliției, care a identificat hoțul.

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 16.00, la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu Călători, s-a prezentat un bărbat, cetățean srilankez, care reclama faptul că, în timp ce se afla în stația C.F.R. Sibiu, i-ar fi fost sustrasă geanta, în care avea mai multe bunuri. În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 22 de ani, bănuit de comiterea furtului, se arată într-un comunicat al Poliției Române.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Tot din Sibiu vine afirmatia presedintelui Iohannis ,,ori ești precaut, ori ești prost. Una din două”.
Raspunde

Sparrow

Acum 1 an

N-o sā credeti, chiar inainte am citit o stire despre un român care a rāmas fārā bagaj intr-o garā din SriLanka . Ca sā vezi ce absurd lucreazā universul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus