Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Accesul auto, restricționat timp de 6 săptămâni în cimitir. Se reabilitează Aleea Eroilor Revoluției 1989

Accesul auto, restricționat timp de 6 săptămâni în cimitir. Se reabilitează Aleea Eroilor Revoluției 1989

Aleea centrală din cimitirul municipal Sibiu - Aleea Eroilor Revoluției 1989 - a intrat de 3 zile în reabilitare, investiția având ca scop amenajarea facilitării accesului în zonă printr-o infrastructură modernă de dezvoltare urbană integrată într-un mediu natural durabil.

Primăria Sibiu a publicat un nunț în care precizează că reabilitarea aleii carosabile și a trotuarelor se execută pe o suprafață de cca. 4004 m2, cuprinzând aleea și zona adiacentă, cu rigole pentru preluarea apelor pluviale si a apei de la cișmelele și  zona dintre trotuar și morminte pe o suprafață de cca. 970 m2.

Autoritățile locale transmit sibienilor că accesul auto va fi restricționat în perioada lucrărilor:

„În zona execuției lucrărilor, circulația auto este restricționată pe durata următoarelor 6 săptămâni, până la data de 31 decembrie 2022. Este interzis accesul auto pe aleile pe care se lucreaza carosabilul si care sunt blocate de catre executant. Se va utiliza doar accesul pietonal in aceasta zona!!”, se arată în mesajul Primăriei.

Pentru cetățenii care intenționează sa efectueze ceremonii religioase la locurile de veci situate in zona de execuție a lucrărilor, accesul pietonal este permis cu recomandarea de a acorda atenție sporită operatorilor și utilajelor care efectuează manevre  pe aleea Eroii Revoluției 1989.

„Totodată, recomandăm cetățenilor care se deplasează spre locurile de veci amplasate în alte zone  sa parcheze in afara spatiului afectat de executarea investitiei. Pentru accesul auto posibil in cimitir în această zonă, vă rugam să cereti informatii la agentii de paza din incinta cimitirului. Astfel, accesul autovehiculelor se poate face la intrările cu barieră dinspre Calea Dumbrăvii (zona veche a cimitirului) și Calea Cisnădiei (zona noua a cimitirului)”, mai precizează municipalitatea.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 732

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus