Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Voci puternice ale comunității susțin campania Tineretului Social Democrat

Voci puternice ale comunității susțin campania Tineretului Social Democrat

Dezbaterea despre violență și consumul de droguri, organizată de tinerii social-democrați din Sibiu, a adus la tribună voci importante ale comunității sibiene.

Părintele Constantin Necula, un neobosit ocrotitor al celor aflați în nevoie și promotor al acțiunilor de voluntariat, le-a oferit tinerilor sfaturi prețioase, izvorâte din decalogul lui Nicolae Steinhardt. I-a îndemnat să nu contenească să-și iubească și să-și ajute aproapele, indiferent de poziția socială în care ajung pe parcursul carierei politice.

Părintele Mihai Petian a vorbit despre importanța credinței și a lecturii în formarea personalității tinerilor.

Cei doi profesori universitari care au răspuns invitației tinerilor social-democrați, Adrian Pascu și Romulus Iagăru, i-au felicitat pentru inițiativa lor de a dezbate, sincer și deschis, problemele cu care se confruntă tinerii: violența și consumul de droguri.

Directorul Crucii Roșii Sibiu, Raluca Morar, le-a împărtășit tinerilor propria experiență – de căutări, renunțări și noi alegeri - în descoperirea profesiei care te împlinește, încurajându-i să-și urmeze visul.

Reprezentantele Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, comisar Mihaela Paliștean și comisar Mihaela Huzoaica, au prezentat acțiunile IPJ de combatere a violenței, a consumului de droguri și a fenomenului de bullying.

Dezbaterea a fost moderată de inspectorul școlar general Marius Novac.

TSD Sibiu va continua campania demarată cu patru luni în urmă, cu noi acțiuni. Scopul lor este să convingă cât mai mulți tineri să se alăture campaniei de combatere a consumului de droguri și a violenței.

Organizația Județeană PSD Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Alex

Acum 1 an

Ciuma Rosie in campanie !
Raspunde

L

Acum 1 an

Noua generatie de copii de fosti nomenclaturisti ai organizatiei socialiste a fostului PCR. Cum credeti ca gandesc ?.... la fel ca inaintasiii lor...aceleasi viziuni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus