Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Este oficial: Liga Profesionistă de Fotbal a omologat Stadionul Municipal din Sibiu

Este oficial: Liga Profesionistă de Fotbal a omologat Stadionul Municipal din Sibiu

Liga Profesionistă de Fotbal anunță oficial pe site-ul propriu că a omologat stadionul Municipal din Sibiu.

Anunțul era așteptat de toți iubitorii fotbalului din Sibiu, dornici să asiste la prima partidă oficială pe noul stadion.

”Noua arenă din parcul Sub Arini are o capacitate de 13.013 de locuri, dintre care 250 în sectorul VIP.

Suprafața de joc măsoară 105 metri lungime pe 68 lățime, iar gazonul este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Primul meci oficial pe acest modern stadion va fi cel de sâmbătă, 10 decembrie, dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța, programat la ora 19.00 și contând pentru etapa a 20-a din Superliga României”, au transmis oficialii LPF.

Cu o valoare de aproape 44 de milioane de euro, Stadionul municipal Sibiu este cea mai mare investiție realizată din banii locuitorilor în ultimii 32 de ani.

Săptămâna trecută primăria Sibiu a anunțat că va exista un program amplu pentru a marca inaugurarea noului stadion, care va culmina cu primul meci jucat de FC Hermannstadt.

stadion sibiu

Citește și:

Marea inaugurare a stadionului. Primaria anunță o săptămână de evenimente

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Claus

Acum 1 an

Liga profesionista de fotbal...e la fel de profesionist precum era Leana Ceausescu doctor in fizica cuantică. Acest grup infractional se numeste clanul amator de bătut mingea,avem un fotbal atat de vizionat,incat se bat fanii pe bilete si stadioane ne trebuiau,bine ca pt un spital dureaza 15 ani studiul de fezabilitate,dar pt bagat bani in stadioane sa cante cucuvelele e si timp si bani si taiat panglici. Bine ca s a bagat orbetele burleanu intre Carlos si Ronaldo Nazario sa isi faca poza la mondial,l au lasat baietii in pace,au crezut ca e un pusti cu autism,avem cu...ce ne lauda.
Raspunde

Bambolero

Acum 1 an

iar legătura cu stadionul este ... care?
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Stai sa iti desenez...ramai pe fir.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

De unde luăm bilete la meciul cu Chindia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus