Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
0°C

Sărbătoarea Națiunii Române, la Sadu. Programul evenimentelor

Sărbătoarea Națiunii Române, la Sadu. Programul evenimentelor

Primăria comunei Sadu sărbătorește mâine, 30 noiembrie, memoria înaintașilor care s-au jertfit pentru unitatea națională a românilor.

Cu acest prilej, începând de la ora 10 va avea loc o slujbă religioasă. La 11:30 va urma o slujbă de parastas, la Parohia Sadu 1, iar de la ora 12:30 la Monumentul Eroilor se vor depune coroane și va avea loc o defilare militară. Evenimentul se va încheia cu un simpozion dedicat Marii Uniri, la Căminul Cultural din Sadu. 

„Vă așteptăm să sărbătorim împreună memoria înaintașilor noștri, miercuri 30 noiembrie 2022, începând cu ora 10:00. România nu ar fi existat fără dedicarea și sacrificiul bunicilor și străbunicilor noștri! România merge mai departe prin implicarea fiecărui om care simte și gândește românește!”, transmit reprezentanții primăriei.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 729

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus