Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Limba arabă se poate învăța în Sibiu. Un modul de 6 săptămâni costă 720 de lei

Limba arabă se poate învăța în Sibiu. Un modul de 6 săptămâni costă 720 de lei

Centrul Cultural Arab din Sibiu organizează în municipiu cursuri de limba arabă, la Centrul Cultural German, anunță Fawzia G. Rehejeh, coordonatoarea centrului.

”Pe baza cererilor am inițiat acest program. Am avut mai multe solicitări, am fost întrebați de ce nu organizăm un curs de limbă arabă. Sunt multe familii mixte în Sibiu, cu unul dintre părinți vorbitori de limbă arabă și există această cerere ca celălalt părinte și copiii să învețe și ei limba arabă. Sunt copii născuți în Sibiu care vor să înceapă să învețe limba celuilalt părinte. La numai o zi după ce am publicat anunțul pe pagina de Facebook deja ne-au contactat cinci familii care au anunțat că se înscriu”, spune Fawzia G. Rehejeh

Pentru nivelul începător/mediu, modului cursului este de 6 săptămâni, cu o frecvență de două ori pe săptămână, iar prețul este de 720 de lei.

”Limba arabă este vorbită de peste 420 de milioane de oameni în toată lumea și este limbă liturgică pentru aproape 2 miliarde de musulmani. Lingviștii au identificat 32 de variante ale limbii arabe, însă dincolo de toate aceste cifre și statistici, araba este limba poeziei, filosofiei și culturii.

Cursurile vor fi organizate de vorbitori nativi de limba arabă, cu experință în predarea limbii arabe”, anunță Centrul Cultural Arab din Sibiu. pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1418

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Slovacul vesel

Acum 1 an

Bratule , vrei sa te muti iarasi , nu-ti place nici in Italia? . Eu zic sa inveti ungureste, e de viitor si , banuiesc, ai ceva experienta. O sa fii foarte iubit de unguri . P.S. Mai schimba-ti poza aia ca esti penibil. Crezi ca esti pe Tinder?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus