Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibianul Dan Mihai Rădulescu a obținut două medalii la Campionatul European de Kung Fu 

Sibianul Dan Mihai Rădulescu a obținut două medalii la Campionatul European de Kung Fu 

În luna noiembrie, echipa României a reușit să aducă acasă mai multe medalii de la campionatul european de wushu și Kungfu din Grecia. Două dintre aceste medalii au fost aduse de Dan Mihai Rădulescu, un sportiv de wushu și kung fu din Sibiu.

Sportivul sibian Dan Mihai s-a întors acasă cu două medalii de bronz de la Camionatul European de kung fu care a fost susținut în Grecia. Sibianul ar fi vrut ca alături de antrenorul său să participe la șase evenimente diferite, însă o accidentare înainte de acestea l-a forțat să reducă totul la două evenimente. 

Kung Fu

În perioada 10-16 noiembrie s-au desfășurat al 18-lea Campionat European de Wushu și al 6-lea Campionat European de Kung Fu. Cele două competiții s-au desfășurat în paralel la Loutraki, Grecia și au fost organizate de Federația greacă de Wushu Kung fu. Peste 600 de sportivi din toată Europa au luat parte la acest campionat formând o etapă spectaculoasă de arte marțiale.

„A trecut o jumătate de an de când Dan Mihai a câștigat aurul la Campionatele Naționale de Wushu din România și a venit momentul să intensificăm din nou antrenamentul”, spune antrenorul săi Dan Rădulescu. 

Campionatele Europene au avut loc la mijlocul lunii noiembrie și de data aceasta Dan Mihai, alături de antrenor a decis să participe la șase evenimente diferite, pentru că mai făcuse asta. Din păcate, s-a accidentat cu o săptămână înainte de competiție. O accidentare ischio-coarbei care l-a forțat să reducă cele șase evenimente complet pregătite la două forme adaptate. 

Kung fu

Evenimentele desfășurate au fost forma tradițională cu mâna goală (Xiao Hong Quan) și forma halebardă (Guan Dao). Ambele au fost interpretate cu mare succes și au dus la întoarcerea acasă cu două medalii de bronz.

Pe 18 decembrie, Dan Mihai va preda un atelier de kung fu de două ore la Sibiu. De la 13.00 la 15.00 va aborda principiile de bază ale artei marțiale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus