Duminică,
26.03.2023
Cer Senin
Acum
12°C

ERATĂ - O școală din Sibiu cere primăriei aprobarea unui teren pentru un chioșc

ERATĂ -  O școală din Sibiu cere primăriei aprobarea unui teren pentru un chioșc

Consilierii locali ai Sibiului se întrunesc în ședință săptămâna viitoare pentru a aproba, printre altele, un proiect de hotărâre ce prevede schimbarea destinației unui teren de 20,2 metri pătrați în strada Oștirii.

Erată:

Rolul proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliul Local Sibiu de săptămâna viitoare este acela de a prelungi dreptul de folosință pentru terenul pe care funcționează chioșcul școlii, și nu pentru înființarea unui chișc nou, așa cum eronat am publicat în știrea inițială.

Ne cerem scuze pentru eroarea pe care ne-o asumăm.

Știre inițială:

Scopul este ca pe acest teren să poată funcționa un chioșc, de unde copiii care învață în Liceul ”Constantin Noica” să-și poată cumpăra mâncare cât sunt la cursuri.

Solicitarea aparține chiar conducerii școlii și vine din partea Consiliului de Administrație al unității de învățământ.

”Schimbarea destinaţiei terenului mai sus menţionat, este motivată de unitatea şcolară, prin faptul că unitatea de învăţământ are un număr de 1134 elevi, care vin în două schimburi (dimineaţa ciclul primar, liceal și clasele a Vlll-a, iar după-masa vin elevii din ciclul gimnazial și elevii din învăţământul postliceal) şi nu există posibilitatea de deplasare a elevilor la alte magazine alimentare.

Accesul în unitatea de învăţământ nu va fi influenţată deloc de existenţa acestui chioşc, iar accesul în incinta chioşcului se face doar din Str. Oștirii nr. 5, fără posibilitatea ca persoanele străine să poată pătrundă în curtea şcolii”, se arată în raportul de specialitate care însoțește proiectul de hotărâre.

Consiliul de Administraţie al școlii a fost de acord cu schimbarea destinaţiei terenului în suprafaţă de 20,25 mp, în vederea amplasării unui chioşc alimentar pentru deservirea elevilor.

Condiția este ca viitorul chioșc să fie realizat dintr-o construcţie demontabilă, în vederea comercializării produselor alimentare permise elevilor, pe o perioadă de 5 ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4263

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Profu

Acum 3 luni

Copiii pot să aducă mâncare de acasă. Din magazin cumpără sucuri, dulciuri de proasta calitate. E mare lucru sa trimiți copilul cu un sandviș, o apă și un fruct? E mai simplu sa ii dai 10-20 lei și să scapi
Raspunde

Muresan

Acum 3 luni

Exact! Sucuri, energizante, dulciuri! Mamelor, din Sibiu, cu elevi la Noica, pregatiti-le niste sandviciuri! E mai sanatos si mult mai ieftin!
Raspunde

Ion

Acum 3 luni

Dar cumpără băutură și țigări de la magazinul Simer Impex. Este debandada la acest liceu. Nu de asta au nevoie copiii, de educație au nevoie!
Raspunde

Johny

Acum 3 luni

Nu stiu ce chiosc mai doriti, dar pe acel loc exista de cativa ani un chiosc cu de toate! Cel care a scris articolul, trebuia sa faca o documentare la fata locului
Raspunde

Mircea

Acum 3 luni

Simpa sau Trans Agape?!
Raspunde

@Mircea

Acum 3 luni

Simpa si scump de nu se poate: apa plata la 0,5 - 3 lei... Ca sa nu mai vorbesc de croissante sau altele...
Raspunde

O mama

Acum 3 luni

"elevii n-au de unde sa-si cumpere mancare". Elevii vin de-acasa, deci teoretic, vin cu mancare. De la chiosc isi iau chipsuri, pufuleti, gume, sucuri, toate prostiile. pentru asta trebuie sa se deschida chioscul??? Ce propaganda ieftina....
Raspunde

Polo

Acum 3 luni

Consiliul local are două secunde să se gândească? Mă îndoiesc !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus