Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Trei profesori sibieni participă la o conferință națională pentru un viitor mai bun în educație

Trei profesori sibieni participă la o conferință națională pentru un viitor mai bun în educație

Joi, 15 decembrie, de la ora 15.30 are loc online Conferința IIU România, „Asta-i România mea!”. În cadrul acesteia dascăli, inspectori, metodiști, experți în educație, politică, creatori de educație se vor întâlni pentru a discuta și a găsi soluții care să ducă spre un viitor mai bun în educația din țara noastră. Se vor pune pe tapet modalități de digitalizare a școlilor, mai ales a celor din mediul rural, de facilitare a metodelor de predare – învățare și de implicare a elevilor în actul educațional. 

Internațional Internship University, prima universitate virtuală din lume, a lansat la începutul lunii martie un proiect care reunește oameni, organizații, instituții din întreaga lume, fondatorul ei fiind Peeyush Pandit. Acesta va fi prezent la conferință. Alături de el va fi Ermina Răescu, Organizator  de Country Director IIU Romania.

Județul Sibiu va fi reprezentat de Alemănuța Toader, profesor de geografie Grad I, Școala Gimnazială Nocrich, Școala Gimnazială „Lucian Bologa„ Marpod, județul Sibiu, responsabil Cerc pedagogic al profesorilor geografi de pe Valea Hârtibaciului, un cadru didactic pasionate de Geografie-GIS- Mediu, lider de sindicat S.I.P.  Școala Gimnazială Nocrich, membru al Societății de Geografie din Sibiu și membru al comitetului de organizare IIU România.
De asemenea, vor fi prezenți în cadrul conferinței prof. Constantin Dincă, inspector școlar pentru geografie și minoritatea romă, mentor pentru mentoratul pentru profesori debutanți, secretar la Societatea Română de Geografie din România, formator CRED și profesor Centrul de Excelență Sibiu și prof. dr. Adriana Misachevici, vicepreședinte S.G.R. Filiala Sibiu, Metodist ISJ, mentor pe mentoratul profesorilor debutanți, responsabil Cerc Geografie Sibiu – licee.

Oricine își dorește poate participa LIVE la această conferință AICI

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus