Duminică,
04.06.2023
Parțial Noros
Acum
13°C

Cum putem ajuta Animal Life: donație lunară de doi euro prin SMS la 8845

Cum putem ajuta Animal Life: donație lunară de doi euro prin SMS la 8845
Sibienii care vor să sprijine Animal Life o pot face de acum într-un mod mai simplu. Activitatea asociației poate fi susținută prin donarea a doi euro lunar prin SMS la 8845 cu textul ANIMAL.
 
Reprezentanții asociației anunță că donația este recurentă, dezabonarea se poate face prin sms la 8845, text: ANIMAL STOP. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului.
 
Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA. Campania este realizată cu sprijinul Digi Mobil, Orange Romania, Telekom Romania Mobile și Vodafone Romania, prin intermediul Asociației pentru Relații Comunitare (ARC).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus