Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni, comuna Loamneș, avansează rapid

Lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni, comuna Loamneș, avansează rapid

Primăria comunei Loamneș anunță că lucrările de reabilitare a străzilor din Armeni avansează rapid. Contractul de reabilitare a drumurilor din Armeni, finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, a fost semnat de primăria comunei Loamneș la începutul lunii noiembrie.

Potrivit contractului, sunt prevăzute lucrări de execuție pentru investiția de bază, iar durata estimată este de 36 de luni. 

„Ce pot spune este că ritmul lucrărilor avansează rapid. Se lucrează intens de o lună și ne dorim ca investiția să fie finalizată chiar mai repede decât este prevăzut în contract”, a declarat Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

Valoarea totală a contractului este de 15 milioane de lei, dintre aceștia 10 milioane de lei fiind prin Anghel Saligny și 5 milioane de lei din bugetul primăriei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1322

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus