Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe Cristi Bărbuț, jucător cu peste 170 de meciuri în Liga 1

FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe Cristi Bărbuț, jucător cu peste 170 de meciuri în Liga 1

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anunțat transferul fotbalistului Cristi Bărbuț. Acesta vine liber de contract de la Sepsi OSK.

În vârstă de 27 de ani, Bărbuț este multiplu câștigător al Cupei României, are peste 170 de meciuri jucate în Liga 1 și Superliga, fiind cotat la 600.000 de euro.

”Extrema dreapta în vârstă de 27 de ani este primul transfer FCH în această pauză competițională și vine din postura de jucător liber de contract. În prima parte a acestui campionat, fotbalistul originar din Timișoara a evoluat în 14 partide pentru Sepsi OSK, oferind 2 pase de gol. Cristi Bărbuț este cotat la suma de 600.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Poli Timișoara, ACS Poli și Universitatea Craiova. Are în palmares 3 Cupe ale României și o Super Cupă a României”, au transmis oficialii clubului sibian.

Cristi Bărbuț va purta tricoul cu numărul 20 la FCH.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus