Marţi,
16.07.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Muzeul Naţional Brukenthal oferă publicului 17 zile de acces gratuit în 2023

Muzeul Naţional Brukenthal oferă publicului 17 zile de acces gratuit în 2023

Muzeul Naţional Brukenthal a decis să ofere publicului 17 zile de acces gratuit în anul 2023, pentru a da posibilitatea tuturor categoriilor de vizitatori să se bucure pe rând de Palatul Brukenthal, Casa Albastră, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Cinegetic şi Muzeul de Istorie, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

În prima zi de joi a fiecărei luni din 2023, pensionarii pot vizita Muzeul Naţional Brukenthal, în cadrul programului "Joia seniorilor". La cele 12 zile de joi cu gratuitate pentru pensionari se adaugă ziua de 25 februarie, când oricine poate vizita gratis Palatul Brukenthal şi Casa Albastră, fiind astfel sărbătorită ziua deschiderii muzeului de la Sibiu.

În 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, toate doamnele şi domnişoarele vor avea acces gratuit la Muzeul de Artă Contemporană.

Copiii, părinţii şi bunicii care îi însoţesc nu vor plăti bilet în 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, pentru a vizita Muzeul de Istorie Naturală.

În 13 octombrie, de Ziua Mondială a Reducerii Riscului la Dezastre, vizitatorii au acces gratuit la Muzeul Cinegetic.

De Ziua Naţională a României, în 1 decembrie, accesul va fi gratuit la Muzeul de Istorie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus