Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Actualizare. Accidentul cu cinci răniți de la Brateiu: doi șoferi erau străini, vina aparține celui român

Actualizare. Accidentul cu cinci răniți de la Brateiu: doi șoferi erau străini, vina aparține celui român

Trei autovehicule sunt implicate într-un accident în urma căruia la spital au fost transportate cinci persoane, anunță autoritățile sibiene.

Actualizare 17:30 Un microbuz condus de un român în vârstă de 51 de ani și două autoturisme conduse fiecare de câte un cetățean străin sunt cele trei mașini implicate în accident. ”Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui microbuz ce tractata o remorcă, având direcția de deplasare spre municipiul Mediaș, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism (condus de un bărbat în vârstă 51 de ani, cetățean străin) în timp ce din sens opus circula un autoturism condus de către o femeie de 23 de ani, cetățean străin, producându-se astfel o coliziune în care au fost implicate toate cele trei mașini”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Doi dintre răniți (șoferul și o pasageră de 51 de ani) se aflau în microbuz, celelalte trei persoane transportate la spital fiind din mașina lovită de microbuzul aflat în depășire. Este vorba de femeia de la volan, precum și pasagerii acesteia, un bărbat și o femeie de 51 și, respectiv, 41 de ani.

”În continuare, traficul se desfășoară alternativ iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul”, mai transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Știrea inițială. Accidentul s-a produs pe DN14, în apropiere de Brateiu, în jurul orei 16:00 a zilei de sâmbătă, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. ”În accident sunt implicate trei autovehicule, iar traficul rutier în acest moment este blocat”, arată polițiștii.

Modul de producere al accidentului nu a fost încă stabilit.

Numeroase echipaje și autospeciale ale SMURD și Ambulanței au intervenit pentru a acorda primul ajutor și a prelua cei cinci răniți, transportați la Spitalul din Mediaș. Este vorba de trei femei și doi bărbați. Cei cinci sunt conștienți, primele diagnostice fiind de politraumatisme, traumatism al coloanei vertebrale și ale membrelor.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Vina este persistenta genei criminale transmisa din tata-n tata, nu romanul care si-o aactiveaza cand intalneste mediul propice si factorii favorizanti.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Daca nu e vina romanului, cum iti explici ca avem cel mai mare numar (suntem pe PRIMUL loc) de morti in accidente rutiere ? Si te rog, nu da vina penibil pe infrastructura. Bunul simt, logica si instinctul de supravietuire ar face sa mergi mai prudent daca nu ai pe unde.
Raspunde

Sofer

Acum 1 an

Soferii romani fac tot posibilul sa ne mentinem pe prima pozitie in Europa la nr. de accidente rutiere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus