Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Românii pot călători fără viză în Mongolia timp de maxim 30 de zile

Românii pot călători fără viză în Mongolia timp de maxim 30 de zile

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) salută decizia autorităţilor din Mongolia de liberalizare a regimului de vize pentru cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple.

Astfel, începând cu acest an, România figurează, alături de alte 33 de state din Uniunea Europeană, dar şi din alte regiuni, pe lista statelor ai căror cetăţeni sunt scutiţi de obligativitatea deţinerii vizei pentru a călători în scop turistic în acest stat.

Potrivit datelor comunicate public de către autorităţile din Mongolia, perioada pentru care cetăţenii români pot călători fără viză este de maximum 30 de zile, informează MAE citat de Agerpres.

Reprezentarea diplomatică a României în Mongolia este asigurată de Ambasada României la Beijing (datele de contact sunt disponibile la beijing.mae.ro). MAE reiterează recomandarea adresată cetăţenilor români care doresc să călătorească în Mongolia de a consulta secţiunea Condiţii de călătorie de pe pagina de internet a MAE (http://www.mae.ro/travel-conditions), unde sunt disponibile informaţii detaliate cu privire la regimul de călătorie în străinătate al cetăţenilor români. 

foto pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1013

Comentarii

1 comentarii

CA

Acum 1 an

Ahahaha, da, domnule, ce bine ca s-a rezolvat aceasta problema, chiar ma gandeam ce trist ca nu pot ajunge in Mongolia fara viza... asta era problema, desteptilor din MAE??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus