Duminică,
26.03.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Scandia Sibiu se extinde și cumpără o nouă fabrică. Director general: ”Suntem în discuţii avansate”

Scandia Sibiu se extinde și cumpără o nouă fabrică. Director general: ”Suntem în discuţii avansate”

Compania Scandia Food se extinde anul acesta și este pe punctul de a achiziționa procesatorul de carne Carniprod Tulcea, informează Ziarul Financiar.

Carniprod Tulcea este unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local, cu 282 de angajaţi şi afaceri de 68 milioane de lei în 2022.

“Scandia Food, liderul pieţei de conserve pe bază de carne şi un reputat jucător al industriei alimentare autohtone, este implicată în acest moment într-un proiect care presupune achiziţia companiei specializate în procesarea cărnii şi producţia de preparate pe bază de carne, Carniprod Tulcea. Suntem în discuţii avansate în vederea preluării companiei Carniprod Tulcea, însă, în acest moment datele sunt analizate de către Consiliul Concurenţei. În momentul în care vom putea oferi mai multe detalii vom reveni cu informaţii”, a declarat pentru ZF Andrei Ursulescu, director general al Scandia Food.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Jiji Berbecali

Acum 2 luni

Ciubenul sef nsa are bani cu duiumul la dispozitie de la tante cora sa isi mai cumpere fabrici de facut mancare pentru popularie ,doar e ciuben sef si la scandia.
Raspunde

Turistul

Acum 2 luni

Acu vreo luna se văita ca nu cumpără lumea pateul lor la preț de Monaco și acu se extinde ?
Raspunde

Kristallen

Acum 2 luni

Rechinii SRI ,familia Creștin cei care au Scandia și multe afaceri imobiliare.Unul din ei e însurat cu sora lui Ponta.Dormiti liniștiți,SRI se îmbogățește in timp ce oamenii de rând trăiesc în sărăcie din cauza scumpirilor.Bani puțini,preturi mari..

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus