Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Fără zăpadă în ianuarie. ”De săptămâna viitoare este posibil să consemnăm valori mai mari de 15 grade”

Fără zăpadă în ianuarie. ”De săptămâna viitoare este posibil să consemnăm valori mai mari de 15 grade”

Nu va mai ninge în luna ianuarie, iar vremea va fi mai aproape de primăvară, decât de iarnă, anunță Elena Mateescu, director ANM, în cadrul unei emisiuni România TV.

„O vreme în continuare mai caldă decât în mod obișnuit. Dacă în acest sfârşit de săptămână, maximele se vor situa frecvent între 1 până la 10 grade Celsius, de săptămâna viitoare este posibil să consemnăm valori mai mari de 15, posibil să ne apropiem de 20 de grade Celsius.

Potrivit estimărilor până la sfârşitul lunii, mai ales săptămâna 16-23 ianuarie, va fi caracterizată de abateri termice pozitive mai mari de 6-7 grade Celsius, în special în jumătatea estică a ţării.

În zona montană înaltă, la mai mult de 1500 m, stratul de zăpadă este prezent si la această dată, dar pentru formele mai joase de relief sunt şanse scăzute ca până la sfârşitul lunii să avem strat de zăpadă„, a explicat Elena Mateescu la România TV.

În Sibiu, săptămâna viitoare, sunt așteptate temperaturi ce pot urca până la 13-14 grade și sunt așteptate ploi după ziua de miercuri, până în week-end.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 1 an

Imi amintesc ca in 1983 a fost o luna ianuarie cu temperaturi la fel de mari ca acum...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus