Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni

Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, a rămas fără permis de conducere pentru trei luni

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, după ce a fost depistat de poliţişti cu o viteză mai mare cu 50 km/h peste limita legală pe un drum naţional din judeţul Satu Mare.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Satu Mare, la data de 14 ianuarie a.c., în timp ce desfăşurau activităţi de combatere a nerespectării regimului legal de viteză, poliţiştii rutieri din Satu Mare au surprins un conducător auto care circula cu viteza de 138 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 70 km/h, în proximitatea municipiului Carei.

"Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei, fiind aplicată totodată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile", se arată în informarea remisă Agerpres.

Preşedintele CJ Bihor şi-a recunoscut şi fapta, şi vina, afirmând, pentru presa locală, că se grăbea să ajungă la Satu Mare, la o întâlnire cu preşedinţii Consiliilor Judeţene Satu Mare şi Maramureş.

"Într-o zonă înainte de Carei, în afara localităţii, unde drumul este în linie dreaptă şi este instituită o restricţie de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare", a declarat Bolojan. Acesta a mai precizat că s-a grăbit să plătească amenda în 24 de ore, 665 lei.

Ilie Bolojan a mai rămas fără permis de conducere pentru trei luni, în toamna lui 2017, când era primar al Oradiei, fiind surprins de radar în timp ce conducea cu o viteză de 172 km/h pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş, în judeţul Arad.

foto Ilie Bolojan/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus