Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pensionar din Sibiu amenințat de o primărie din Capitală cu popriri pentru o datorie de 8 bani. Nu a locuit în București niciodată

Pensionar din Sibiu amenințat de o primărie din Capitală cu popriri pentru o datorie de 8 bani. Nu a locuit în București niciodată

Un pensionar din Sibiu a primit scrisoare de la Direcția Taxe și Impozite a Primăriei Sectorului 6 din București prin care era anunțat că i se vor bloca toate conturile dacă nu-și achită datoria de 8 bani.

Speriat de situația în care s-a trezit, sibianul s-a dus și a plătit datoria, deși este ferm convins că nu-i aparține, mai ales că el n-a locuit niciodată în București, informează Digi24.ro în cadrul serialului ”Statul la stat”.

Gheorghe Stoicescu este pensionar și din 1990 locuiește în Sibiu. Anul trecut, în decembrie, poștașul i-a adus o scrisoare de la Direcția Taxe și Impozite a sectorului 6 din Capitală.

”Mare i-a fost mirarea. Era prima dată când îi venea o notificare de la acestă instituție. Era informat că are o datorie de... atenție: 8 bani”, informează Digi24.ro.

”Pentru opt bani mi se face poprire pe veniturile pe care le am la diverse instituții printre care unele nici nu le cunosc și dacă nu plătesc această sumă de opt bani”, spune sibianul.

Știind că nu are nicio treabă cu Direcția taxe și impozite a sectorului 6, s-a gândit că este doar o greșeală și a vrut să ignore scrisoarea. Peste noapte însă, l-au apucat temerile. Dacă funcționarii se vor ține de cuvânt și îi vor fi blocate conturile chiar și pentru 8 bani. Așa că, a doua zi, a plătit, mai arată sursa citată.

Întreaga poveste și mai multe detalii găsiți pe digi24.ro.

Sursa foto: Captură Digi24.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3076

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Justi

Acum 1 an

Sora mea a pățit ceva asemănător cu o bancă, pentru atenție: 1,66 lei. Era studenta la acel moment si cand ma întorc de la școală era un domn de la poștă la interfon. Întreb pentru ce apartament are, și aflu ca era pentru sora mea. Ii achit cei doi lei, și apoi ea si-a închis contul. Ideea e ca toate costurile pentru trimiterea acelui plic au fost mai mari de doi lei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus