Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Fodor: „Le mulțumesc sibienilor că au înțeles să vină la Stadion pe jos sau folosind transportul public”. Recomandări de deplasare la primul meci din acest an al FCH

Fodor: „Le mulțumesc sibienilor că au înțeles să vină la Stadion pe jos sau folosind transportul public”. Recomandări de deplasare la primul meci din acest an al FCH

Cu ocazia desfășurării primului meci din acest an al echipei sibiene FC Hermannstadt pe noul Stadion, primăria Sibiu transmite mai multe recomandări de deplasare spre arenă, subliniind că cele mai bune metode sunt deplasarea pe jos sau cu transportul public.

„Meciul inaugural de pe Stadionul Municipal din data de 10 decembrie 2022 s-a desfășurat fără probleme sau blocaje în trafic și astfel ne-am putut bucura și de Stadion, dar și de victoria echipei noastre. Acest lucru se datorează sibienilor care au înțeles să vină la Stadion pe jos sau folosind transportul public, lucru pentru care le mulțumesc”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Duminică, 22 ianuarie, va avea loc un meci de mare interes pentru suporterii fotbalului - FC Hermannstadt va întâlni echipa FCSB. Toate biletele pentru acest duel s-au vândut în mai puțin de o oră - atât cele puse în vânzare online, cât și de la casieria stadionului. Pentru a evita traficul intens din zona Stadionului și eventuale blocaje, primăria Sibiu revine cu aceeași rugăminte către sibieni - de a se deplasa la meci pe jos sau folosind transportul public.

În acest sens, autoritățile locale anunță că mai multe curse Tursib au fost suplimentate după următorul program:

Pe traseul 1:

- din stația Hornbach: la orele 19:08, 19:43, 23:01

- din stația Calea Dumbrăvii la orele 19:26, 19.54, 23:10, 23:13

Pe traseul 5: 

- din stația Valea Aurie la orele 19:40, 19:52, 23:15

- din stația Gară la orele 20:00, 20:08

Pe traseul 13: 

- din stația Gară la orele 19:57, 20:17, 23:13

- din stația Dumbrava la orele 19:25, 19:50, 23:10

Pe traseul 15: 

- din stația Gară la orele 19:30, 20:15, 23:10 (menționăm faptul că autobuzul de la ora 23:10 ajunge la Stadion în jurul orei 23:30 și se îndreaptă către cartierul Valea Aurie). 

„Dacă totuși alegeți să vă deplasați cu mașina, menționăm că traficul auto pe străzile N. Olahus și Școala de Înot NU va fi restricționat dar, pentru fluidizarea acestuia, intersecțiile și zonele cu flux mare pietonal vor fi monitorizate de Poliția Locală și de Poliția Rutieră, începând cu ora 19.00.

Pe strada Octavian Goga traficul va fi restricționat între orele 19.00- 20.45, cu excepția  locuitorilor din zonă și a autovehiculelor care se îndreaptă spre parcarea Stadionului”, mai transmite Primăria.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

8 comentarii

Kukuruku

Acum 2 luni

Poate "intelege" sa nu mai foloseasca genul asta de exprimare pedagogica, ne enerveaza.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 luni

"d-na Fodor" nu stie ce vorbeste...cand este un meci TOATE strazile pe o raza de 1 km in jurul stadionului sunt blocate...nu ne mai aburiti cu tampenii!!!
Raspunde

Emila

Acum 2 luni

La primul meci n-au fost, de ce scrii prostii? Primești ceva?
Raspunde

Rodi Mihailescu Arhitecti

Acum 2 luni

Este ceva de domeniul absurdului! Noi nu avem mijloace de transport in comun, cum sa venim la stadion? Pe jos facem minim 3 ore. La noi, oamenii care muncesc si platim impozite nu se gandeste chiar nimeni?
Raspunde

Dragos

Acum 2 luni

La d-voastră se gândește dl primat Huja, la dansul merge impozitul. Iar de domeniul absurdului este sa cereti sa vi se asigure servicii de către primăria unui oraș in care nu locuiti
Raspunde

Bambolero

Acum 2 luni

Voi sunteți din altă localitate
Raspunde

Dan

Acum 2 luni

In curand asta o sa fie solutia generala a dezvoltarii infrastructurii in Sibiul asta subdezvoltat: stati naibii acasa ca noi sa nu facem nimic si nici traficul sa nu fie sufocant
Raspunde

Troll E. Buzu

Acum 2 luni

Daca cel putin ati fi avut in vedere in ultimii ani sa pastrati latimea strazilor nou construite in limite decente ati fi avut cel putin pe unde sa faceti trasee pentru autobuze. Din pacate nici asta nu a fost vreodata prioritar, mereu au triumfat interesele baronilor locali si ale dezvoltatorilor imobiliari. Si culmea tupeului acum veniti si dati lectii pentru ca tot cetateanul e de vina pentru lipsurile din oras, nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus