Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un bărbat care a instalat camere de filmat într-o clinică medicală din București a fost arestat

Un bărbat care a instalat camere de filmat într-o clinică medicală din București a fost arestat

Bărbatul care ar fi instalat camere de filmat într-o clinică medicală din Sectorul 2 al Capitalei a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile, sub acuzaţia de violarea vieţii private.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Prahova, în vederea depistării unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de violarea vieţii private, a informat, vineri, Biroul de presă al DGPMB, citat de Agerpres.

Bărbatul ar fi montat dispozitive electronice audio-video în interiorul unei clinici medicale din Sectorul 2.

Potrivi unor surse G4Media.ro, bărbatul este soțul uneia dintre administratorele unei clinici medicale din Sectorul 2 și este suspectat  că  monta camere de luat vederi în toaleta femeilor, disimulate în odorizante. 

El a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea vieţii private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Monitoriza spagile direct la locul faptei.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus