Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-5°C

Cinematografe din Craiova și Târgu Jiu, închise din cauza facturilor mari la energie. Angajații intră în șomaj tehnic până în martie

Cinematografe din Craiova și Târgu Jiu, închise din cauza facturilor mari la energie. Angajații intră în șomaj tehnic până în martie

Conducerea cinematografului Patria, din Craiova, a hotărât suspendarea  temporară a activității instituției, anunță Agenția de presă Rador.

Costul ridicat al utilităților (energie electrica, gaze naturale), coroborat cu nivelul scăzut al încasărilor,  a determinat  această decizie. Cei 6 angajați ai instituției sunt în șomaj tehnic până la sfârșitul lunii martie când se speră ca cinematograful să-și poată relua activitatea.

În aceeași situație se găsește și cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, din Târgu Jiu, care a transmis că se va redeschide în aprilie, doar dacă vor exista solicitări în acest sens.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus