Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

Gheorghe Huja: Cartierul Arhitecților va avea campus școlar – școală, grădiniță și sală de sport

Gheorghe Huja: Cartierul Arhitecților va avea campus școlar – școală, grădiniță și sală de sport

Primarul Gheorghe a anunțat pe pagina sa oficială de facebook, după votarea bugetului pe anul 2023, faptul că locuitorii Cartierului Arhitecților vor avea un Campus Școlar cu grădiniță, școală și teren de sport. Edilul transmite că a fost achiziționat terenul, iar cele două unități de învățământ vor fi ridicate la standarde corespunzătoare. De asemenea, sunt anunțate și o serie de alte investiții printre care pietruirea tuturor străzilor, modernizarea iluminatului public acolo unde este necesar și crearea unor noi locuri de joacă.  

„Am o veste bună în special pentru locuitorii Cartierului Arhitecților: vă anunț pe această cale că am dat în lucru proiectul pentru Campus Școlar în Cartierul Arhitecților (școală, grădiniță, sală de sport). Cartierul Arhitecților este o zonă aflată în continuă dezvoltare și era normal ca să amenajăm pentru copiii de aici o școală și o grădiniță. Mă bucur că vom putea construi școala și grădinița din Cartierul Arhitecților la standarde corespunzătoare. Tot pentru Cartierul Arhitecților am niște investiții importante anul acesta, printre care: pietruirea tuturor străzilor, inclusiv Petre Antonescu, modernizarea iluminatului unde este cazul, crearea de locuri de joacă pentru copii etc. Voi reveni cu mai multe detalii despre aceste proiecte în curând”, a scris primarul Gheorghe Huja.

Contactat telefonic acesta a spus că urmează o discuție cu proiectanții după care vor putea fi date toate detaliile.

„Abia am aprobat bugetul și în curând voi avea o discuție cu proiectanții și apoi voi putea da toate detaliile”, a spus primarul.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Cisnadianul turmentat

Acum 2 luni

Prin campus a nu se intelege cine stie ce chestie extraordinara ci o scoala si o gradinita destul de inghesuite...
Raspunde

Dan

Acum 2 luni

Tu nu ești în stare să termini trotuarele in Cisnădie, ce sa mai vorbim de de drumuri...
Raspunde

HUJ -igodi-A

Acum 2 luni

***** de Huja, vrea din nou sa dea un tun. Bisnitar ordinar, analfabet notoriu face ceea ce stie mai bine ...fura si da tepe!

Raspunde

A S

Acum 2 luni

Poate se gândește primarul și ia un model de campus modern, că în țările avansate, cu sala de mese, bucătărie, școală după școală sala de festivitati, parc ..... Poate că așa trebuia sa avem și la Sibiu... Așa mă gândesc eu că trebuia să înceapă Romania educata. Cu niste "campusuri inspirate".....
Raspunde

Stanciu

Acum 2 luni

"Cartierul Arhitecților va avea campus școlar – școală, grădiniță și sală de sport". UNNNNDEEEEEE ???!!!!!!! Trebuie sa expropriezi pe cineva si ca sa faci un Easybox!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus