Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
17°C

Dani Coman: ”Orice jucător este transferabil, dar nu acest lucru este important. Vrem să facem performanță”

Dani Coman: ”Orice jucător este transferabil, dar nu acest lucru este important. Vrem să facem performanță”

Proaspăt revenit la FC Hermannstadt, președintele Dani Coman a declarat sâmbătă, cu ocazia meciului cu Universitatea Craiova, că orice fotbalist este transferabil.

”Orice jucător este transferabil. Dacă vom primi o ofertă bună pentru club și implicit pentru jucător, iar acesta va dori să plece, așa cum s-a întâmplat cu Răuță - așa se va întâmpla și cu restul jucătorilor.

Pentru Opruț au existat oferte, nu numai de la Craiova. Sunt în continuare. Cât despre Paraschiv, este un jucător de echipă națională, precum Opruț, care a progresat enorm de când este la Sibiu și sunt ferm convins că vor mai veni oferte pentru el.

Din ce am discutat cu patronii, nu acest lucru este cel mai important - să vindem jucătorii. Important pentru ei este să facem performanță, să facem o echipă bun, iar din sezonul următorul să ne gândim la alt obiectiv.

Repet, dacă vor veni oferte bune pentru club, eu voi fi primul care îi voi încuraja să vândă și jucători. Așa este normal, așa se întâmplă la toate cluburile din lumea asta.

Eu am mai trăit asemenea momente și știu că și din transferurile jucătorilor poți crea o altă emulație pentru jucătorii care vor veni”, a declarat Dani Coman la Digisport, înaintea partidei Universitatea Craiova - FC Hermannstadt.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 747

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Xxx

Acum 1 lună

Ba da unii chiar n au simtul ridicolului?????? Ce performanta sa faci la sb...ce inseamna performanta...etc? Nu vedeti ca echipe mai bine cotate si cu traditie nu mai pot face performanta...nu vedeti ca fotbalul romanesc e la pamint si nu mai are absolut nici o sansa sa si revina???? Ce ...performante sa faci la..Sibiu??? Numai povesti...bani aruncati aiurea...etc! Peste o jum de an...o sa citim ca din n motive nu a putut face..performsnta si pleaca la echipa...x unde are un proiect...vrea performanta...etc. si tot asa asa fac toti asta e fotbalul romanesc...sint o mina de oameni...prededinti..antrenori care trec pe rind pe la toate echipele ...declara ca vor performanta iau niste bani...performanta...p...apoi pleaca ! In fotbal perfirmanta la ora asta inseamna minim grupele CL! Mai ajunge vreo echipa din Romania acolo? NU! A...poate axum Sibiul ca vrea...Dani( asa l cheama ...Dani) Coman performanta! Da cine i...Dani Coman???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus