Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

51 de cutii ce conțineau cuțite de bucătărie au fost confiscate de polițiștii sibieni. Produsele erau contrafăcute

51 de cutii ce conțineau cuțite de bucătărie au fost confiscate de polițiștii sibieni. Produsele erau contrafăcute

Polițiștii din Agnita au confiscat 51 de cutii cu cuțite de bucătărie, în valoare de 5.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

În cursul zilei de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au desfășurat acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute, transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Astfel, între orele 10 - 14, pe raza orașului Agnita, polițiștii au depistat doi localnici, în vârstă de 34, respectiv 53 de ani, în timp ce desfășurau activități de comerț ambulant, oferind spre vânzare produse de uz casnic, susceptibile a fi contrafăcute.

Cei doi bărbați sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comerț cu produse contrafăcute, în conformitate cu prevederile articolului 102 alin 1 lit b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

foto pixabay.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus