Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Un ”alt Maurer” construiește case în Șelimbăr. Proiectul de 188 de locuințe a ajuns în CL Șelimbăr pentru întocmirea PUZ-ului

Un ”alt Maurer” construiește case în Șelimbăr. Proiectul de 188 de locuințe a ajuns în CL Șelimbăr pentru întocmirea PUZ-ului

SC Maurer Overland Imobiliare SRL anunță că va construi în Șelimbăr, pe 74 de mii de metri pătrați, nu mai puțin de 188 de locuințe, iar pentru asta, pe ordinea de zi a ședinței CL din 31 ianuarie, aleșii locali vor vota Raportul informării și consultării publicului pentru documentația PUZ+RLU Construire ansamblu locuințe individuale, locuințe cuplate și înșiruite, spații comerț, servicii și dotări publice, amenajare acces din drumul principal.

Se precizează că zona în care se vor construi imobilele se află în preajma DJ106 D, care unește orașul Cisnădie de Șelimbăr.

”Situat într-o locație excelentă, ferită de zgomotul și aglomerația orașului, într-un cadru natural inedit, cu pădure, verdeață și apă curgătoare, în imediata vecinătate a viitorului parc natural Șelimbăr, ansamblul rezidențial Maurer Overland Imobiliare Șelimbăr îți oferă casa la care ai visat.

Construim 188 de locuințe, spații de comerț, relaxare și educație, pe o suprafață generoasă de 74.000 mp, la doar câteva minute de municipiul Sibiu și de orașul Cisnădie, în localitatea Șelimbăr”, se precizează pe site-ul societății.

Maurer Overland Imobiliare nu e Maurer Imobiliare

Maurer Imobiliare a precizat cu mai multe ocazii că se delimitează de proiectul anunțat de societatea care are aproape același nume și care este înființată tot în Brașov.

”În acest moment două panouri publicitare amplasate pe Strada Rahovei, respectiv pe Bulevardul Vasile Milea, care folosesc în mod abuziv logo-ul și denumirea “MAURER IMOBILIARE” pentru promovarea unui ansamblu rezidențial de case, ce urmează a fi construit în localitatea Șelimbăr.

Vă informăm asupra faptului că acest proiect nu este în portofoliul companiei Maurer Imobiliare și că mesajul publicitar folosește în mod abuziv simbolul grafic și denumirea “MAURER IMOBILIARE” – marcă protejată înregistrată la O.S.I.M., folosirea acesteia nefiind autorizată de MAURER IMOBILIARE S.A, titularul certificatului de înregistrare a mărcii.

Drept urmare, entitatea ce a comandat publicitatea stradală în modul anterior descris folosește în mod intenționat simbolul grafic și denumirea companiei Maurer Imobiliare în scopuri comerciale, pentru a beneficia de încrederea și renumele câștigat de dezvoltatorul Maurer Imobiliare la nivel național, în cei 15 ani de activitate.

Deși denumirea respectivei entități este Maurer Overland Imobiliare S.R.L., pe panoul publicitar ordinea cuvintelor este inversată cu bună știință și în mod intenționat tocmai pentru a da potențialilor clienți impresia că ansamblul rezidențial este construit de dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE. Menționăm faptul că Maurer Overland Imobiliare S.R.L. este o societate ce are ca asociat unic și administrator o persoană fizică ce nu are nici un fel de legătură cu dezvoltatorul MAURER IMOBILIARE. Denumirea acestei societăți a fost astfel stabilită de asociatul său unic cu scopul de a produce o confuzie interesată pe piața de profil”, anunța la începutul anului trecut Maurer Imobiliare, societatea care a făcut ansamblurile de blocuri din preajma Lidl – Dedeman din Șelimbăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus