Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Meteorologii mențin codurile de vreme rea pentru județul Sibiu

Meteorologii mențin codurile de vreme rea pentru județul Sibiu

În perioada 4 februarie, ora 11.00 – 5 februarie ora 6.00 este anunțat un cod galben de vânt pentru județele Alba și Sibiu. Astfel, vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 50...70 km/h și vor fi perioade în care rafalele se vor asocia cu ninsori moderate cantitativ determinând apariția viscolului.

Temporar va ninge și vor fi intensificări ale vântului și în restul regiunii, dar pe arii mai restrânse și la intensitate mai mică.

De duminică (5 februarie) vremea va intra într-un proces de răcire și va deveni geroasă noaptea.

Cod portocaliu de viscol la munte

Meteorologii au emis pentru intervalul 4 februarie, ora 11.00 – 5 februarie ora 20.00 un cod galben de viscol și ninsori moderate cantitativ la munte. Acolo vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 50...70 km/h, iar la altitudini de peste 1.800 m va depăși 80…90 km/h. Temporar va fi viscol și vizibilitate redusă.

De asemenea, pentru altitudini de peste 1.800 de metri este în vigoare și un cod portocaliu cu viscol puternic (rafale de peste 90...100 km/h) și vizibilitate foarte redusă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus