Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

VIDEO: FC Hermannstadt nu reușește să învingă FC Argeș. Meciul se termină 1 - 1

VIDEO: FC Hermannstadt nu reușește să învingă FC Argeș. Meciul se termină 1 - 1

FC Hermannstadt a jucat astăzi, 4 februarie, contra celor de la FC Argeș într-un meci de superligă. Partida a început la ora 14.30 pe Stadionul Municipal Sibiu. Prima repriză s-a terminat la egalitate. Primii care au înscris au fost argeșenii, ca în partea a doua a reprizei sibienii să egaleze după executarea unui penalty.

Presiunea pusă de antrenorul Marius Măldărășanu înainte de meci s-a simțit pe teren. Sibienii nu au mai pierdut în ultimii trei ani de zile împotriva celor de la FC Argeș.

Băieții au avut șuturi la poartă încă din primele minute ale meciului. Din păcate pentru sibieni, scorul a fost deschis în minutul 17 de Garita care a driblat întreaga defensivă adversă, iar apoi a șutat puternic din careul mare în poarta lui Letica. Argeșenii au preluat conducerea.

Băieții noștri s-au mobilizat și au continuat atgariacurile la poarta adversă. În minutul 38 Zebic primește un cartonaș galben după ce l-a faultat pe Paraschiv.

Aproape de finalul primei reprize Bărbuț atacă o minge pe portarul advers care, în degajare, îl faultează pe sibian. Centralul lasă jocul să continue, însă, în urma protestelor arbitrii decid analiza VAR. În cele din urmă se dictează penalty pentru jucătorii noștri.

Cel care execută penalty-ul este Daniel Paraschiv care trage tare în dreapta portarului și înscrie în aplauzele și strigătele suporterilor.

Prima repriză se încheie la egalitate.

Cea de-a doua repriză începe cu ninsoare, dar și schimbări atât în echipa sibiană, cât și în cea adversă. La FC Argeș iese Calcan și intră pe teren Bertrand, iar la cea sibiană iese Bărbuț și intră Balaure. 

Partida se desfășoară intens, în ciuda ninsorii, ocazii și șuturi la poartă fiind din partea ambelor echipe. Aproape la fiecare fază periculoasă se simte tensiunea dintre jucători. 

În minutul 65 are loc o nouă schimbare în echipa sibiană. Iese Biceanu și în locul lui intră Limaj. Terenul acoperit de zăpadă face misiunea grea fiecărui jucător. 

În minutul 75 Paraschiv a avut o mare ocazie de gol după ce un argeșean a ratat balonul și a rămas singur cu portarul advers. Din păcate, a șutat cu exteriorul pe lângă poartă. 

În minutul 80 meciul se oprește pentru a fi curățate liniile. Se profită de moment și se fac schimbări în ambele echipe. De la argeșeni iese Njike și intră Tîrcoveanu, iar de la noi iese Popescu și intră Alexandru Oroian. 

Meciul se reia, dar în minutul 83 arbitrul acordă un nou cartonaș galben, de data aceasta lui Calcan. În minutul 86 Paraschiv ratează din nou după un șut pe lângă poartă din partea stângă a careului.

În minutul 87 se acordă al treilea cartonaș galben al meciului. De data aceasta cel care faultează este Petrescu de la FC Hermannstadt  

Spre finalul meciului jucătorii par obosiți. Partida a fost prelungită cu șase minute și se încheie la egalitate. Fluier final pe un stadion alb. 

Echipe de start

Hermannstadt: Letica – Medina, Ene, Bejan, Butean – Petrescu, Mino, Biceanu – Bărbuț, Paraschiv, Popescu

Rezerve: Muțiu, Limaj, Antoche, Issah, Iancu, Balaure, Oroian, Buhăcianu, Babic

Absenți: Opruț (suspendat), I. Stoica, Alhassan (accidentați)

Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Argeș: Micle – Tofan, Zebic, Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Jakolis, Bassong, Bertrand – Garita

Rezerve: Straton, Tîrcoveanu, Turda, Calcan, Dobrosavlevici, Hanne, David Croitoru, Mimito Biai, Brendon

Antrenor: Marius Croitoru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus