Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Incendiu la o casă din Fântânele. Cauza: coșul de fum al sobei din bucătărie

Incendiu la o casă din Fântânele. Cauza: coșul de fum al sobei din bucătărie

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Săliște intervin în satul Fântânele pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă de locuit, anunță sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Actualizare ora 18.20 După mai bine de două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă incendiul produs la casa din localitatea Fântânele. 

În urma incendiului acoperișul casei a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 100 mp, pereții interiori ai casei au fost afectați de incendiu, iar flăcările au cuprins și anexa din spatele casei. 

Incendiul a fost cauzat de coșul de fum al sobei din bucătărie, care era amplasat necorespunzator. 

Pe această cale, cei de la ISU Sibiu reamintesc cetățenilor să acorde atenție coșurilor de fum și să respecte normele de amplasare ale acestora întrucât amplasarea necorespunzătoare sau necurățată acestora pot provoca adevărate tragedii.

Știre inițială. 

La fața locului sunt mobilizate 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și un echipaj SMURD. 

Incendiul a cuprins întregul acoperiș al casei, iar pompierii lucrează la aceste momente pentru localizare și lichidare. 

Din fericire nu sunt semnalate victime. 

foto ISU Sibiu

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus