Vineri,
24.03.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Peste 30 de persoane au ajuns la spitalul din Sibiu în ultimele zile după ce au căzut pe gheață. Șapte au necesitat internare

Peste 30 de persoane au ajuns la spitalul din Sibiu în ultimele zile după ce au căzut pe gheață. Șapte au necesitat internare

Peste 30 de pacienți au ajuns în ultimele patru zile la Urgențe în Spitalul Județean Sibiu după ce au căzut pe gheață. Dintre aceștia 7 au rămas internați. Sibiul se află în cod galben de ger până sâmbătă, 11 februarie. 

Citește și: „Cum va fi vremea joi: rece și ger dimineața. Temperaturi în Sibiu, între -2 și -15 grade”

Pe Secția Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu au ajuns în utimele zile 35 de pacienți care au căzut pe gheață, potrivit reprezentanților unității medicale. Șapte dintre aceștia au necesitat internare.

„În perioada 5 februarie ora  8.00 – 9 februarie ora 8.00, la Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns 35 de pacienți care au suferit căzături pe gheață. Aceștia au vârste între 18  și 79 de ani. 7 pacienți au rămas internați, având afecțiuni care necesită tratament și supraveghere în spital. Ceilalți au primit îngrijiri în urgență și au plecat cu recomandări medicale.

Vă reamintim că Sibiul se află în cod galben de ger până sâmbătă, 11 februarie, meteorologii anunțând în aceste zile minime care pot atinge și -20 de grade. Gerul favorizează formarea gheții, de aceea se recomandă o atenție sporită. 

Sursa foto: Arhiva TS 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus