Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Comunitatea din Sadu, premiată cu Trofeul „Zetea” pentru promovarea produselor tradiționale și atragerea de investitori

Comunitatea din Sadu, premiată cu Trofeul „Zetea” pentru promovarea produselor tradiționale și atragerea de investitori

Primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, a fost premiat cu Trofeul „ZETEA”, la cea de-a 26-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, care a avut loc în perioada 05-08 februarie 2023, la București.

Această distincție, acordată comunităților din mediul rural începând cu anul 2016, reprezintă o recunoaștere a muncii și eforturilor comune ale și primarilor și localnicilor în promovarea produselor tradiționale și atragerea de investitori în mediul rural, fiind un simbol al aprecierii acelor inițiative de la nivel local care contribuie la dezvoltarea zonelor rurale.

Onorat de primirea trofeului „ZETEA”, primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, a declarat că acesta este o încununare a relației excelente dintre administrație și comunitatea pe care o servește: „Trofeul ZETEA pe care, cu bucurie, l-am primit în numele comunității din comuna Sadu, este rezultatul unei bune colaborări între administrația locală și oamenii locului. Le mulțumesc tuturor celor din comunitatea sădeană pentru colaborare și implicare, iar juriului, pentru încununarea și recunoașterea efortului nostru”.

Acest premiu reprezintă un pas înainte pentru comunitatea sădeană și încurajează administrația locală să continue să lucreze pentru dezvoltarea comunității și pentru a-și îndeplini angajamentul de a susține producătorii locali și de a promova valorile tradiționale ale acestei regiuni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus