Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Teatrul „Gong” suplimentează din nou programul, la cererea publicului

Teatrul „Gong” suplimentează din nou programul, la cererea publicului

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu programează o a treia reprezentație pentru spectacolul – concert „Apolodor” cu Dorina Chiriac, Ada Milea, Radu Bânzaru și Alex Neagu. Astfel, pe lângă cele două reprezentații anunțate inițial pentru vineri, 24 februarie, de la orele 17:00 și 19:00, organizatorii au programat încă un eveniment sâmbătă, 25 februarie, de la ora 12:30.

Teatrul „Gong” pornește într-o aventură muzicală în jurul lumii pentru a-l redescoperi pe Apolodor, unul dintre cei mai îndrăgiți pinguini din toate timpurile. Plecat de la circ în căutarea familiei și a prietenilor lui de la Polul Sud, Apolodor se dovedește un erou ce reușește să treacă peste toate obstacolele din calea sa în drumul plin de dor spre casă. Spectacolul – concert de la Sibiu este o adaptare după „Cartea cu Apolodor” de Gellu Naum, un text unic în cultura română, inventiv și valoros atât după criteriile poeziei mari, cât și după rigorile specifice literaturii celor mici. Cele două actrițe și cei doi actori ne invită, așadar, să descoperim un fel de hartă muzicală a călătoriilor pinguinului inventat de Gellu Naum, căruia Ada Milea îi dă consistență într-un spectacol comic și muzical.

„Am suplimentat evenimentele după ce primele două reprezentații au fost epuizate în mai puțin de opt ore de la anunț. Apolodor e cadoul nostru de Dragobete pentru cel mai frumos public din oraș! Prin spectacolele invitate din timpul stagiunii ne propunem să aducem bucurie în rândul celor mai tineri și să contribuim la o agendă culturală efervescentă. Doar de la începutul anului și până acum, teatrul nostru a avut o agendă cu 59 de evenimente, ceea ce reprezintă o performanță la nivel național.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.

Pe lângă cele 3 reprezentații cu Apolodor, ultimul weekend din februarie mai include și alte 3 reprezentații cu spectacolul „Cenușăreasa” în regia Evei Labadi, dar și 2 ateliere de creație coordonate de Diana Ribana.  Spectacolul „Cenușăreasa” va mai avea și o reprezentație în limba germană (joi, 23 februarie, de la ora 18:00) cu supratitrare în limba română pentru părinți.

Spectacolul are o durată de aproximativ 1h și este recomandat tuturor categoriilor de public. Prețul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar și la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 și 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 și duminica între orele 10:00 și 14:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus