Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Gheorghe Huja, ales președinte la PNL Cisnădie. Turcan: să convingă și la alegerile din 2024 că politica în folosul oamenilor este unica soluție

Gheorghe Huja, ales președinte la PNL Cisnădie. Turcan: să convingă și la alegerile din 2024 că politica în folosul oamenilor este unica soluție

Gheorghe Huja a fost ales vineri președintele PNL Cisnădie, în pregătirea alegerilor de anul viitor, anunță sâmbătă Raluca Turcan pe pagina de facebook. Actualul primar al Cisnădiei îi ai astfel locul lui Mihai Danut Filip, viceprimar al orașului.

„Aseară, PNL Cisnădie și-a întărit organizația, iar primarul Gheorghe Huja a devenit președintele acestei organizații, cu o echipă de oameni hotărâtă să continue mai accelerat îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comunitate, să convingă și la alegerile din 2024 că politica în folosul oamenilor este UNICA soluție pentru a câștiga încrederea lor. Investițiile în școli, servicii medicale, drumuri, alimentare cu apă, canalizare, producere de energie sunt soluțiile pentru orice comunitate care vrea să se dezvolte! Iar la Cisnădie, sunt o realitate,” este mesajul președintei PNL Sibiu.

foto Raluca Turcan/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Kokos

Acum 1 an

Hahahahahahahahahahahahahahahahahah Asta e gluma anului : huja face politica in folosul oamenilor! !!!! Bleahhhhhhhhhhh!!!!!!
Raspunde

XYZ

Acum 1 an

Orașul e maaare, aglomerat în Arhitecților și cu asfaltul plin de gropi și denivelări la întrării pe centru. Huja e un "vizionar" lipit de scaun și supus al vip-urilor din Cisnadioara. Merită mandat pe viață
Raspunde

Sibianul

Acum 1 an

Cu apa si cu canalizarea la Cisnadioara cum ramane, dna Turcan? Ati mintit cu nerusinare si dumneavoastra si dnul Huja, a mai prins un mandat si acum in campanie electorala ne mai minte o data?! Care folos al oamenilor cand in Cisnadioara nu este apa curenta si canalizare!? Rusine sa va fie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus