Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Un bărbat din Arpașu de Sus a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că transporta ilegal lemne

Un bărbat din Arpașu de Sus a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că transporta ilegal lemne

Un bărbat din  Arpașu de Sus a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că transporta într-o căruță 2,5 mc de lemne, fără a avea documentele legale de proveniență și transport.

„În cursul zilei de 23 februarie, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au continuat acțiunile specifice pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic, ocazie cu care, în jurul orei 18:30, în localitatea Arpașu de Sus, într-o zonă împădurită, au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, localnic, în timp ce, cu ajutorul unui atelaj hipo, transporta cantitatea de 2,5 mc de lemn de foc, de din speciile fag, alun și mesteacăn, fără a deține documentele legale de proveniență și transport,” transmit vineri reprezentanții IPJ Sibiu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic responsabil în zonă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus