Joi,
01.06.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Dan Barna acuză Parlamentul de duplicitate în cazul Ucrainei. ”Această coaliție a rămas profund nostalgică în filmul cu să nu-i supărăm pe ruși sau pur și simplu nu reușește să înțeleagă nimic”

Dan Barna acuză Parlamentul de duplicitate în cazul Ucrainei. ”Această coaliție a rămas profund nostalgică în filmul cu să nu-i supărăm pe ruși sau pur și simplu nu reușește să înțeleagă nimic”

Deputatul sibian Dan Barna acuză conducerea Senatului și Camera Deputaților că nu au redactat o poziție comună la un an de la invazia Ucrainei de către Rusia.

”Cum nu ratăm nicio ocazie să ne facem de râs”, spune Barna explicând faptul că Birourilor Permanente Reunite au evitat să adopte un text propus de USR prin care condamna agresiunea rusă și declara regimul Putin ca unul terorist.

”Ceea ce însă s-a adoptat azi în BPR și ne propune inepta noastră coaliție PSDPNL pentru luni este o ședință „extraordinară” cu simple declarații de la microfon. În loc să adoptăm un mesaj de țară, bifăm momentul vorbind, noi cu noi între parlamentari de la tribuna Parlamentului. Am cerut în ședință să avem și adoptarea declarației, am argumentat necesitatea unui act politic material în rând cu democrațiile din jur, textul fiind agreat de Comisiile de Politică externă putând, pe îndelete, luni dimineață să-l avizeze pâna la ora 17 când e plenul comun.

S-a respins, că să mai vedem, să mai vorbim, că uite mai avem un plen comun cu acareturi interne peste încă o săptămână și încercăm să o înghesuim atunci. 

Cealaltă declarație propusă de USR, de declarare a regimului Putin ca regim terorist, declarația adoptată de mai multe state membre NATO, zace și ea blocată în sertarul BPR de aproape două luni.

Mi-e greu să spun acum dacă această coaliție a rămas profund nostalgică în filmul cu să nu-i supărăm pe ruși sau pur și simplu nu reușește să înțeleagă nimic din actualul context geopolitic în care se află România și Europa”, scrie Barna pe pagina sa de Facebook.

”Reușim însă să ratăm cu obstinație nătângă toate momentele istorice importante care se întâmplă chiar acum, chiar în jurul nostru.

Și apoi ne mirăm tot nătâng că spre exemplu Biden a aterizat doar la Kiev si Varșovia”, a completat deputatul sibian.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Runaway

Acum 3 luni

Domnu Barna se joaca la laptop și visează că papucii lui dansează. Și-a uitat biberonul cu lapte praf franțuzesc acasă. Oare știe în ce țară trăiește?
Raspunde

Emil

Acum 3 luni

Niste hoti si mincinosi, sa va ia dracul pe toti.
Raspunde

Un cititor

Acum 3 luni

Barnatreidoze nu stie ce să facă cu viața lui, așa măruntă cum e, dar vorbește în numele altora de parcă ar avea un cec în alb să facă ce vrea și să vorbească ce vrea în numele celor care l-au ales, așa cu l-au ales.
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 luni

Canta la alta masa. Sau du-te pe front.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus